[...] treningu wieczornym musisz dać ww złożone i białko - chciałbym wspomagać się suplementacja w postaci białka. Pytanie jakie czy ostrowia spełni wymagania - jeżeli chodzi o smak i rozpuszczalność , mój żołądek wiele zniesie. W poźniejszym czasie myślałem o jakiejś kreatynie i TSE, hmb.Jakie? (oczywiście to za jakiś czas) narazie białko [...]
IMO dobre bialeczko, smak zalezy chyba od gustu, bo mam orzecha i mi smakuje :-)) Rozpuszczalnosc w porzadku, troche trzeba potrzepac ale jest ok. Tylko sie zastanawiam, dlaczego mix 6 roznych frakcji bialkowych daje lacznie 75g bialka/100g produktu, gdzie inne (tansze) bialka maja go okolo 80g... Hmmm?
[...] Volvo postaram się jutro również wkleić ale nic nie obiecuję.Jejciu miałam Ci jeszcze ten filmik wysłać. ah 4nn ja akurat zawsze mieszam z wodą i tak jak piszesz smak nie powala. Martucca, Gruszka oj zdziwicie się oczywiście w sensie negatywnym. Chyba przerzucę się na bułki z dżemem Zmieniony przez - Ann.. w dniu 2010-11-13 20:14:40
ja akurat jestem w trakcie spożywania tego bialka. Smak? Jak smecta, o ile wiesz co to jest. Gdzieś wyczytałem że smakuje jak mleko w proszku...nieprawda %-) Z racji nietoleracji laktozy przerobiłem sporo odtłuszczonych mlek w proszkach i to nie smakuje jak żadno z nich. Ale sklad dobry. Mi osobiscie smak nie przeszkadza, więc ja polecam to [...]
Bialko sproszkowane mozna rozrabiac z mlekiem, jogurtem, "Kubusiem". Najlepszy efekt osiaga sie w momencie dodatnia do jogurtu lub mleka ze wzgledu na zawartosc wapnia w tych produktach, który pozwala na lepsza przyswajalnosc bialka jaja kurzego. Podstawowe zalety bialka w proszku dla sportowców to: 1. produkowane z czystego bialka jaj [...]
[...] Wiele badań potwierdza negatywny wpływ diet o bardzo małej ilości tłuszczu na profil lipidowy krwi, dodatkowo musimy również pamiętać, że tłuszcz znacząco poprawia smak naszych posiłków co na tego typu dietach ma ogromne znaczenie. Skoro znamy już minimum to ile dokładnie powinniśmy spożywać? Tłuszcz nie hamuje łaknienia w pojedynczym [...]
[...] jest znikome. Hi Tec Anabol Protein - w końcu %-) sobie wypiłem białko jakieś po treningu. Wsypałem ok. 50g po treningu. Smak waniliowy (ogólnie nie jestem fanem tego smaku) ale jest po prostu zaj**isty. Wchodzi elegancko i smakuje bardzo fajnie :) Bcaa Powder - 20g do treningu Witaminy AZ - po sniadaniu i kolacji A jutro już ostatni [...]
[...] imbir,chili, pieprz, wszelkie zielone suszone listki typu oregano, bazylia, majeranek... - używaj ile wlezie, na co dzień, tylko nie na zasadzie, że popsujesz sobie smak potraw i dorobisz się dolegliwości trawiennych. Dużo, ale w granicach rozsądku. To naturalne "spalacze" tłuszczu. Brakuje mi źródeł omega3 - one powinny być stałym [...]
chodzi o podanie nazwy, a nie smaku jak dobrze rozumiem. wedlug mnie to moze byc hydrolizat bialka. gainer raczej odpada ze wzgledu na male opakowanie, bcaa na pewno nie, bo powinno miec raczej orzezwiajacy smak a nie taki slodki - obrazek moze wskazywac na smak bialej czekolady/batona w polewie z bialej czekolady. jestem pewny ze to bedzie [...]
[...] lody ;) Zawsze jedząć takiego batona mam wyrzyty sumienia że 2 gryzy.... 200kcla poszlo. Wracając do smku, niby dobry, niby okej, ale szału nie ma . Da rade rozpoznac że to smak toffi lub karmel. Przegryzka okej, białka w sumie niewiele. DLa fanów wafli pewnie zasmakuje, bo jest wafelkowy taki jak powinien być. 6,5/10 Protein Wafer - TRUSKAWKA - [...]
zjadlem orange--> smak do dupy, rozpuszczalnosc dobra przyswajalnosc w porownaniu z ostrowia duzo lepsza. Dawka wieczorna ostrowii rano ladowala w kiblu tutaj takich sensacji nie ma. Zauwazcie ze wiekszosc drogich bialek nie koniecznie ma 80% i wiecej prcent w skladzie bialka (mowi o zacodnich wynalazkach a nie polskich shitach)... tutaj jest [...]
jestem kobietą i potrzebuje pomocy w wyborze białaka a czy to ma jakies znaczenie Twoim zdaniem przy wyborze bialka? ;-) propozycja Tomqa jak najbardziej godna polecania, jakosc, cena bdb do tego smakowo tez dobre bialka od siebi polece smak biala czekolada, super smak , choc jak wiadomo to rzecz gustu ;-)
[...] z dzisiejszego dnia Do tego w pracy poleciał jeszcze szejk z owsianych i białka i na sen również szejk z twarogu + olej ryżowy. Ryż ugotowany z dodatkiem kurkumy, mega smak. Bardzo mi posmakował. Z suplementacji same witaminki dziś. Bez treningu tak jak i jutro niestety, praca od godz. 10 do godz. 18, a siłownie mam od godz. 9-19... [...]
[...] zaskoczony tym bialkiem 1. zadnych problemow gastryczny (co przy np pvl-u byly normalnoscia) 2. Rozpuszczalnosc 9,5/10 bo na poczatku jest troche pianiy ale szybko opada 3. smak (wanilia) kozacki, bo nie jest przeslodzone tak jak amerykanskie bialka 4. nawet jak rozrobie w szejkerze bialko i stoi tak np 2 godziny gotowe do wypicia, to proch nie [...]
[...] tyle zeby zmienilo sie w cos co dasz rade wypic zobacz z samym kakao lepiej juz kupic sam izolacik - na sfd czy allegro mozna spotkac 900g za 60pln drogo nie jest a napewno smak,sklad i cala reszta lepsze niz .........ostrowia ps. co ludzie chca ....? hmmmmmmm niech pomysle sprobowali czegos innego naprawde czasami uda sie znalezc okazje i kupic [...]
....ale bron boze nie pisze ze te wpc sa beeeeeeeeeeeeeee po prostu wole kupic cos co ma smak lepszy,sprawdzony sklad (przynajmniej wieksze prawdopodobienstwo prawdziwosci) i ludzi to chwala ja kupilem raz wiecej nie kupie tak samo jak produkty z megabola tanie i h**a dzialaja - takie moje zdanie zwykle placebo i tyle Co do wpc - kto nie ma kasy - [...]
[...] ~4,5kg białka sama pierwsza liga a nie jakiś tam abnexen \-) Jeden minus ze 3wanilie (rózne rodzaje ale zawsze to posmak wanilii) + 1truskawka,tyle że ten plus że teraz na chacie mam 2czekolady (2,25kg + 1,2kg) - wiec sie wyrównało |-) Poszło AST na spróbe [...]
to bialko nie bedzie mialo przebicia na polskim rynku,przynajmniej z taka cena.Bo czym ma niby roznic sie mleko krowie od mleka koziego.Zeby to bylo bialko pokroju bialka syntraxu to przynajmniej kazdy by wiedzial za co placi a tak wydje mi sie ze smak bedzie taki jak wiekszosc wpc
[...] i latkozy oraz z trzymającymi normę większą lub wręcz zerową ilością bakterii, różniące się ceną o 5 lub nawet 10%. ( sole mineralne w dużej ilości dają gorzkawy posmak - co wymaga większych ilości słodzików i aromatów, poza tym sole mineralne obniżają strawność, podwyższają Ph , im wyższe ph tym "sztywniejsze " są cząsteczki białek co [...]